Station Luik-Guillemins is het hoofdthema van dit fotoboek. De fraaie architectuur blijft uitnodigen tot het vastleggen ervan. Daarnaast beelden van station Antwerpen, indrukken langs het spoor en tot slot de Kustlijn (tram). De foto's zijn gemaakt tijdens meerdere dagtochten door Belgie.

Een beeldverslag van meerdere reizen door Zwitserland. Met de trein, de camper, of al wandelend door het indrukwekkende berglandschap. De foto's zijn voornamelijk gemaakt in Wallis en Graubunden. Landschap en trein, een geweldige combinatie waar je niet op uitgekeken raakt.

Praag in al zijn schoonheid, bezocht in het voorjaar van 2013. Onze eerste vliegervaring, een 5 daagse intensieve ontdekkingstocht, genietend van de architectuur en cultuur.

Een bezoek aan Terezin was beslist wel de meest indrukwekkende excursie. Een beknopt beeldverslag.

De ruimte en de overweldigende natuur maken Noorwegen tot een fantastische reisbestemming. Dit boek is een foto overzicht van onze vakantie in 2013. De zonnige Noorse Riviera en de uitgestrekte Hardanger Vidda spelen de hoofd-rol. Met Noorwegen zijn we nog lang niet klaar!In 2008 was ik 24 uur te gast bij molenaar Jan Beers in zijn Gro(o)te molen  in Schellinkhout. Een dagje meedraaien met de molen van het eerste ochtend-gloren tot zons-ondergang. In kleine oplage aan enkele molenaars verkocht.

Een muzikaal kijk- en luisterboek over het landschap van Noord-Holland en het IJsselmeer. Fotoboek met CD en liedteksten. Liedjes en liedteksten van Bert van Baar. Een uitgever hebben we nog niet gevonden, maar mag zich melden!

In 1994 bestond de wijk Muggenburg in Schagen 10 jaar. Het boek beschrijft, rijk geillustreerd, de geschiedenis van het gebied, Slot Schagen, Verzets-helden, de stoom-tram en de opbouw van de wijk. 600 stuks gedrukt en uitverkocht.